Ecoaudit.com.ua - Сайт экологических исследований и аудита - Новости

https://ecoaudit.com.ua/index.php?go=News&in=view&id=475
Распечатать

Mіcro Hydrogen - нове слово у водневих паливних елементах


Канадська компанія Angstrom Power представила телефон з водневим живленням, заправлення якого займає кілька хвилин й який здатний у режимі розмови проробити вдвічі довше, ніж той же телефон зі штатним літієвим акумулятором.

версия на русском

Водневий мобільник Motorola MOTOSLVR L7 (с) fuelcelltoday.com Презентація новинки відбулася на виставці побутової електроніки 2008 Іnternatіonal CES, що пройшла минулого тижня в Лас-Вегасі.

Показана компанією технологія одержала назву Mіcro Hydrogen, що складається з надзвичайно компактного електрохімічного генератора на основі водневих паливних елементів. При цьому корпус мобільного телефону Motorola MOTOSLVR L7, оснащеного Mіcro Hydrogen, не перетерпів змін у порівнянні із серійною моделлю.

Angstrom Power сміливо робить припущення, що зможе зробити цю технологію масовою до 2010 року, якщо доведе її безумовну безпеку й налагодить широку мережу з продажу водню для заправлення таких телефонів й інших портативних пристроїв з водневими паливними елементами. Одночасно компанія працює над своєю версією домашньої водневої заправки.



Arbalet | 16.01.2008 14:52