Ecoaudit.com.ua - Сайт экологических исследований и аудита - Новости

https://ecoaudit.com.ua/index.php?go=News&in=view&id=76
Распечатать

Toyota має намір створювати більше екокарів

Toyota має намір створювати більше екокарів

версия на русском

   Компанія Toyota оголосила про свій намір більш активно брати участь у формуванні ринку екологічно чистих автомобілів, а також розробляти технології, спрямовані на збереження навколишнього середовища.

Логотип компанії Toyota (ілюстрація з сайту www.max-tob.front.ru)   Зокрема компанія займеться створенням і впровадженням технологій що дозволяють скоротити викид CO2, який міститься у вихлопних газах автомобілів, а також технологій зниження витрати палива.

   У рамках виконання планів по створенню екологічно чистих автомобілів компанія в 2003 почала виробництво нових двигунів V6 і нових типів трансмісії. Спеціально розроблені двигуни об’ємом 1.8 літра, обладнані безступінчастою трансмісією, стануть головною силовою установкою для компактних і середніх автомобілів Toyota. Уже з осені 2006 року почнеться масовий випуск машин з новими двигунами й новими типами трансмісії.

   Надалі Toyota збирається робити все більше гібридних автомобілів, а також встановлювати гібридні мотори на машини, у вихідних проектах яких не передбачався гібридний тип двигуна.

Джерело : auto.vl.ru




Arbalet | 27.06.2006 15:29