Sitemap   Sitemap      ua    ru  
EcoAudit

Экологические исследования в Украине

 



  Навигация  

  Последние новости  

  Поиск  

  Новости навигация  

  Sponsors  



 Новости 

Еко_Світ Гібридний прорив автопрому
Четверг, 17 Январь 2008


Автошоу в Детройті запам'ятається обіцянкою гігантів автомобілебудування General Motors й Toyota Motor значно збільшити на ринку частку транспортних засобів з гібридними двигунами.


Ferrari F430 Spider Biofuel (с) фото Reuters Треба сказати, що обіцянки цих компаній ніколи не розходяться зі справою. Так Toyota уже почала готування до будівництва нової фабрики по випуску іонно-літієвих акумуляторів для гібридних і повністю електричних автомобілів. Очікується, що в 2010 році на ринку з'являться моделі з електроприводами, батареї яких можна підзарядити від звичайної побутової розетки. При цьому електрокари будуть пропонуватися як транспортні засоби для їзди на невеликі відстані, тоді як гібридні автомобілі з електричними й бензиновими двигунами можна буде без проблем використати для поїздок на далекі відстані.

General Motors також має намір випустити гібридний автомобіль Chevy Volt з електричним і бензиновим двигунами. Нові іонно-літієві акумулятори дозволять цій машині долати відстань близько 60 кілометрів, після чого в справу буде вступати ДВС. Крім того, відзначає агентство France Presse, ближче до кінця десятиліття General Motors планує випустити гібрид Saturn Vue з можливістю підзарядки від електромережі. У плани General Motors також входить подальший розвиток напрямку flex-fuel, тобто, силових агрегатів, здатних працювати на різних видах палива, наприклад, етанолі й бензині.

Крім того, Ferrarі показала на автошоу в Детройті спортивний автомобіль F430 Spіder Bіofuel, що працює на суміші етанолу й бензину. Використання такого палива викликало необхідність доробки системи впорскування палива і модифікації бортового комп`ютеру.



Источник: Компьюлента
Прочитали: 88 раз

Распечатать Распечатать    Переслать Переслать    В избранное В избранное

Новости по теме:
  • Гибридный прорыв автопрома
  • Гибридные автомобили General Motors вскоре захватят Китай
  • Электромобиль Tesla Roadster
  • Водородный концепт Sequel от General Motors
  • Высокотехнологичный катализатор для получения биодизеля
  • Новое поколение дизельных двигателей от Mitsubishi
  • Toyota намерена создавать больше экокаров
  • Новый спортивный суперкар-электромобиль
    Вернуться назад


  •   Актуальная статья  

      Nota Bene  

      Полка эколога  

      Ваше мнение  

      Посетители