Sitemap   Sitemap      ua    ru  
EcoAudit

Экологические исследования в Украине

 



  Навигация  

  Последние новости  

  Поиск  

  Новости навигация  

  Sponsors  



 Новости 

Еко_Світ Войовничі екологи на варті клімату
Понедельник, 22 Сентябрь 2008

Поки прем'єр-міністр Австралії Кевін Радд (Kevin Rudd) перебуває з візитом у Нью-Йорку, його офіс, розташований у виборчому окрузі Гріффіт, захопили два десятки протестуючих екологів.

Ділянка Великого Бар'єрного рифу Очолювані Бредли Смітом (Bradley Smith) екологи вимагають особистої зустрічі із прем'єр-міністром, відмовляючись залишати його офіс доти, поки їх вимоги не будуть повністю виконані.

Приводом для акції стало заплановане урядом скорочення викидів вуглекислого газу в атмосферу. Екологи стверджують, що заявлені 5-10 відсотків — це просто сміховинні цифри, які ніяким чином не врятують Великий Бар'єрний риф, який руйнується під впливом глобального потепління. Вони вимагають знизити викиди парникових газів як мінімум на 30-50 відсотків.

Не всі активні захисники природи, однак, вибирають таку відносно безпечну форму протесту. У серпні 2008 року екологи-екстремісти спалили майно декількох дослідників з Каліфорнійського університету в Санта-Крус, що проводили досліди на тваринах. Зокрема, за допомогою «коктейлів Молотова» екологи підпалили будинок одного із вчених, усередині якого перебувала його родина. По щасливому збігу обставин, членам родини вдалося вибратися через пожежні сходи неушкодженими.




© 2008 Портал «Екоаудит» ecoaudit.com.ua




Источник: Lenta.Ru
Прочитали: 76 раз

Распечатать Распечатать    Переслать Переслать    В избранное В избранное

Новости по теме:
  • Глобальное потепление стоит дороже, чем мировая война
  • Европейский союз ищет альтернативу нефти и газу
    Вернуться назад


  •   Актуальная статья  

      Nota Bene  

      Полка эколога  

      Ваше мнение  

      Посетители